canlı destek

Kitap Listesi

 

Introduction to Toxicology and Food / 2002

   ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Tomris ALTUÄž ONOÄžUR

   Açıklama ve Yayınevi bilgisi: CRC Press

   Temin Adresi: https://www.crcpress.com/

 

TurÅŸu Teknolojisi / 2003

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Nihat AKTAN, Doç. Dr. Ufuk YÜCEL, Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Ege Üniversitesi, Ege Meslek Yüksekokulu Yayınları, III. Baskı, İzmir.

ISBN: 975-483-373-7, 148 sayfa.

Temin Adresi: Prof.Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü 35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

 

 

Sarımsak Kitabı / 2006

ÖÄŸretim Üyesi: Dr. Eren AKÇİÇEK ve Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Sarımsak kültürü, tarihi, kullanım alanları, üretim özellikleri, ülkemizde üretim alanları, festivalleri, sarımsağın besleyici deÄŸeri ve saÄŸlık üzerine etkilerinin detaylı incelendiÄŸi kaynak bir kitaptır. Güven Yayınevi, İzmir, pp. 223. ISBN: 975-6240-09-1

 

Methods of Analysis of Food Components and Additives (Çince) / 2008

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž (Editör)

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Gıda bileÅŸenleri ve katkı maddelerinin modern analiz metodlarının detaylı yer aldığı, Çinceye çevrilmiÅŸ bir ders kitabıdır. China Light Industry Press, pp. 333. ISBN: 978-7-5019-6467-3

 

Handbook of Food Analysis Instruments / 2009

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Gıda maddelerinin yapısında bulunan bileÅŸenlerin ve katkı maddelerinin analizlerinde kullanılan modern analiz aletlerinin prensipleri, parçaları ve tekniklerinin iÅŸlendiÄŸi bir ders kitabıdır. CRC Taylor & Francis Group, Boca Raton, pp. 525. ISBN: 978-1-4200-4566-6

 

Zeytinyağı / 2009

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Fahrettin GÖÄžÜÅž, Doç. Dr. M.Taha ÖZKAYA, Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž (Editörler)

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Kitabın zeytinyağının saÄŸlıkla olan iliÅŸkisi ve Türk mutfağındaki kullanımına iliÅŸkin bölümleri, ülkemizde az tüketilen bu deÄŸerli yağın tüketicilere yönelik kısmını oluÅŸturmaktadır. “ZEYTİNYAÄžI” kitabı, zeytincilik ve zeytinyaÄŸcılıkta önemli bir yere sahip olan ülkemizde yetersiz olan Türkçe kaynak açığını da kapatmayı hedeflemektedir. Eflatun Yayınevi, Ankara, pp. 274. ISBN: 978-605-4160-04-4

 

Gıda Katkı Maddeleri / 2009

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Tomris ALTUÄž ONOUR (Editör)

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : III. Baskı. Sidas Meyda Ltd. Åžti., İzmir

Temin Adresi: http://www.akademikgida.com/

 

Akdeniz Usulü Beslenme. / 2009

ÖÄŸretim Üyesi: Eren Akçiçek, Semih ÖtleÅŸ, Prof. Dr. Mustafa TAN (Editörler)

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Akdeniz Usulü Beslenmenin tarihsel geliÅŸiminden baÅŸlayarak, bu beslenmede tüketilen gıda ürünleri, bunların yapılarında bulunan etken maddeler ve saÄŸlık üzerine olan pozitif etkilerinin bilimsel verilere dayandırıldığı önemli bir kaynak kitaptır. Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi, İzmir, pp. 332. ISBN: 978-6-05-892151-1

 

 

İçecekler/Beslenme ve SaÄŸlık / 2010

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž ve Dr. Eren AKÇİÇEK (Editörler)

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Su ve sütten baÅŸlayarak, çay, kahve, ÅŸerbetler gibi geleneksel içeceklerin yanısıra alg içecekleri, probiyotik içecekler gibi farklı içeceklerin besleyici deÄŸerleri ve saÄŸlık özelliklerinin ele alındığı, alanında bir ilk olan kaynak bir kitap. Palme Yayınevi, Ankara, pp. 370. ISBN: 978-6055829-82-7

 

 

Sirke Teknolojisi / 2011

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Nihat AKTAN, Prof Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Sidas Medya, III Baskı, İzmir, ISBN: 978-605-87976-4-2, 83 sayfa.

Temin Adresi: Prof.Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

Güncel Elektriksel Isıtma Yöntemleri / 2011

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Taner Baysal, Prof. Dr. Filiz İçier (Editör)

DoÄŸadaki canlıların yaÅŸamlarını sürdürebilmeleri için gıdaya sürekli ihtiyaçları vardır. Beslenme ile insan saÄŸlığı arasındaki iliÅŸkinin son 10 yılda çok daha iyi açıklanması nedeniyle, insanoÄŸlunun beslenme ihtiyacı özellikle geliÅŸmiÅŸ toplumlarda sadece "karın doyurmak" amacının dışına çıkmış olup, daha nitelikli, beslenme özellikleri korunmuÅŸ, fonksiyonel özellikleri yüksek gıdaların tüketimine yönelmiÅŸtir. Tüketicinin bilinçlenmesi ile kalite ve fonksiyonel özellikleri yüksek gıdalara olan bu talebin artışı gıda iÅŸleme teknolojisi konusunda yapılan çalışmalarında paralel olarak geliÅŸmesine hız kazandırmıştır. Bu kitapta, elektriksel ısıtma yöntemlerinin (Mikrodalga, ohmik ısıtma, radyo-frekans ısıtma, kızılötesi ısıtma) prensibi, modellenmesi, enzim-mikroorganizmalar üzerine ve gıdanın kalitesi üzerine etkileri derlenmiÅŸtir.  Sidas Medya, ISBN: 031 018 123 1

Temin Adresi: Sidas Medya Ltd. Åžti. FevzipaÅŸa Blv. Çelik İş Merkezi No:162 K:3 D:302 Çankaya / İzmir

Gıda MühendisliÄŸinde Isıl Olmayan Teknolojiler /2012

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Taner Baysal, Prof. Dr. Filiz İçier (Editör)

   Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Kitap içeriÄŸinde, ısısal olmayan uygulamaların sistem özellikleri, matematiksel modellenmesi, gıda kalite özellikleri ve mikroorganizmalara etkileri vb. kaynakçada yapılan çalışmalara baÄŸlı kalınarak kitabın yazılmasında deÄŸerli bilgileri ve özverili çalışmalarıyla katkıda bulunan yazarlar tarafından hazırlanan bölümlere ayrı ayrı yer verilmiÅŸtir. Bu kitabın lisans ve lisansüstü düzeyde ilgili mühendislik dallarına ve ayrıca gıda sanayi uygulayıcılarına kaynak olacağı ve özgün projeler geliÅŸtirmek anlamında katkıda bulunacağı düÅŸünülmektedir. Nobel Akademik Yayıncılık ISBN: 978-605-133

Temin Adresi: Nobel Akademik Yayıncılık, Kültür Mahallesi, Kızılırmak Cd. No:74, 06420 Çankaya/Ankara


Unit Operations Laboratory Manual / 2012

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Figen KAYMAK ERTEKİN, Prof. Dr. Filiz İÇİER, Doç. Dr. Seher KUMCUOÄžLU, Dr. ÖÄŸr. Üyesi Melike SAKİN YILMAZER (Editör)

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Bu kitap, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü lisans öÄŸrencilerine verilen “Temel İşlemler Laboratuvarı” dersinde kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Momentum, ısı, kütle transfer mekanizmalarının gıda mühendisliÄŸi alanındaki uygulamalarını içeren 16 deney prosedürü, dersin içeriÄŸi ve rapor yazım teknikleri kitapta yer almaktadır. Ege Üniversitesi Basımevi ISBN: 978 975 483 836 7

Temin Adresi: Ege Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire BaÅŸkanlığı, 35040 Bornova / İZMİR- TÜRKİYE

Åžarap Üretim Tekniklerinin Åžarap Fenollerine Etkileri (Kitap:Tıp Åžarap SaÄŸlık YaÅŸam, Editör: Prof. Dr. Tankut İlter) / 2013

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Türk Gastroenteroloji Vakfı, İzmir, ISBN: 978-9944-5721-0-1, 258 sayfa.

Temin Adresi: Prof.Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

Methods of Analysis of Food Components and Additives. / 2012

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Gıda bileÅŸenleri ve katkı maddelerinin modern analiz metodlarının detaylı yer aldığı bir ders kitabıdır. CRC Taylor & Francis Group, Second Edition, Boca Raton, pp. 519. ISBN: 9780849316470

 

Evde Åžarap Üretim Teknikleri / 2012

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Nihat AKTAN, Prof Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: META Basım, I Baskı, İzmir, ISBN: 978-605-86980-1-7, 214 sayfa.

Temin Adresi: Prof.Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

Sağlıklı Beslenme ve Zeytinyağı. / 2012

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. CandeÄŸer YILMAZ ve Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : SaÄŸlıklı bir yaÅŸam için, zeytinyaÄŸlı yemekleri soframızdan eksik etmemeliyiz. “SaÄŸlıklı Beslenme ve Zeytinyağı” kitabı; zeytinyağı, zeytinyağının özellikleri, korunması, saklanması ile zeytinyaÄŸlı yemekler, zeytinyağının saÄŸlığımız üzerine olumlu etkileri ve dikkat edilmesi gereken noktalar konusunda halkımız için yararlı bir kaynak olması için hazırlanmıştır. E.Ü. Tıp Fakültesi, SaÄŸlık Serisi, Halk Kitapları 28, İzmir, pp. 59.

ISBN: 9789754839777

Sofralık ZeytinTeknolojisi / 2012

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Nihat AKTAN, Prof Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: META Basım, II Baskı, İzmir,  ISBN: 978-605-86980-0-0, 146 sayfa.

Temin Adresi: Prof.Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

 

Reaction and Fermentation Kinetics in Food Engineering / 2014

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Yekta GÖKSUNGUR

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Bu eserde, çözümlü örneklerle reaksiyon kinetiÄŸi, enzim kinetiÄŸi ve fermentasyon kinetiÄŸi konularında teorik ve pratik temel bilgiler verilmiÅŸtir. Kitapta anlatılan konular, Gıda MühendisliÄŸi alanında çözümlü örneklerle desteklenmiÅŸtir. Kitap İngilizce yazıldığı için yabancı dilde eÄŸitim yapan yurt içi ve yurt dışı eÄŸitim kurumlarında da kullanılabilecektir. Kitapta temel olarak, kimyasal ve biyolojik tepkimeler hakkında ön bilgiler, reaksiyon tipleri, reaksiyon hız sabiti ve yarılanma sürelerinin hesaplanması, reaksiyon hızı üzerine etki eden faktörler, sıfırıncı, birinci ve ikinci mertebe reaksiyonlarla ilgili örnekler, enzim kinetiÄŸi, Michealis-Menten denklemi, Michealis-Menten denklemini doÄŸrusallaÅŸtırma yöntemleri (Lineweaver-Burk, Eadie-Hofstee ve Hanes Woolf grafikleri), rekabetli ve rekabetsiz enzim inhibisyon kinetikleri, fermentasyon kinetiÄŸi, üreme ve ölüm kinetiÄŸi, biyoproseslerde verim ve verimlilik hesaplamaları, Monod denklemi, kesikli, sürekli ve kesikli beslemeli fermentasyon sistemi kinetikleri anlatılmaktadır. Sidas Medya Ltd.Åžti., İzmir, 143 sayfa

Distile Alkollü İçkiler Teknolojisi / 2014

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Nihat AKTAN, Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : META Basım, II Baskı, İzmir, ISBN: 978-605-86980-2-4, 169 sayfa.

Temin Adresi: Prof.Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

Åžarap Teknolojisi / 2014

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Nihat AKTAN, Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Açıklama ve Yayınevi bilgisi :Kavaklıdere EÄŸitim Yayınları, No.4, Ankara, ISBN:978-975-95139-6-2,615, 584 sayfa.

Temin Adresi: Prof.Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

Probiotics and Prebiotics in Food, Nutrition and Health / 2014

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž

 Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Gıda, beslenme ve saÄŸlık açısından probiyotikler ve prebiyotiklerin ele           alındığı kaynak bir kitap. CRC Taylor & Francis Group, Boca Raton, pp. 512.

  Temin adresi: https://www.crcpress.com/

 
Gıda Kimyası / 2015

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž, Doç.Dr.Özgül ÖZDESTAN, Dr.Emine NAKİLCİOÄžLU TAÅž, Ar.Gör.Canan KARTAL, Vasfiye Hazal ÖZYURT

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Gıda bileÅŸenlerinin ayrı ayrı ele alındığı, kimyasal yapıları, özellikleri ve fonksiyonlarının irdelendiÄŸi ders kitabı. Ege Üniversitesi Kütüphanesi, pp. 368.

ISBN: 9786053382232

 
Gıda MühendisliÄŸine GiriÅŸ (Çeviri) /2015

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Taner Baysal, Prof. Dr. Filiz İçier (Editör)

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Gıda MühendisliÄŸine GiriÅŸ” isimli bu kitap esas olarak lisans düzeyinde öÄŸrenim gören gıda mühendisliÄŸi öÄŸrencilerinin kullanımı amacıyla dilimize çevrilmiÅŸ olmasına karşın, gıda üretiminde yer alan iÅŸyeri sahiplerinden farklı disiplinlerde çalışan mühendislere kadar geniÅŸ bir çalışan kitlesine gıda alanındaki temel prensiplerin kavranmasında yardımcı olacağı düÅŸünülmektedir. Nobel Akademik Yayıncılık ISBN: 6053201519

Temin Adresi: Nobel Akademik Yayıncılık, Kültür Mahallesi, Kızılırmak Cd. No:74, 06420 Çankaya/Ankara

Gıdalarda Duyusal Değerlendirme / 2015

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Tomris ALTUÄž ONOÄžUR, Prof. Dr. YeÅŸim ELMACI

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: III. Baskı. Sidas Meyda Ltd. Åžti., İzmir

Temin Adresi: http://www.gidakitaplari.com/

Zeytin, Beslenme ve SaÄŸlık (Kitap: Zeytinyağı ve SaÄŸlık, Editör: Akçiçek E.,Oran N.T. ) / 2015

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Sidas Medya, İzmir, ISBN: 978-605-5267-27-8, 206 sayfa. 

Temin Adresi: Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

Zeytin ve SaÄŸlık  / 2015

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM, Prof. Dr. Nihat AKTAN, Prof. Dr. CandeÄŸer YILMAZ ve Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Ege Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Halk Kitapları Serisi 62, İzmir, ISBN:978-605-338-131-0, 50 sayfa. 

Temin Adresi: Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

Propolis / Arılar ile Gelen Sağlık/ 2015

ÖÄŸretim Üyesi: Ozan Aldemir, Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM, Prof. Dr. Eser SÖZMEN

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Ege Üniversitesi, Halk Kitapları Serisi 63, İzmir, ISBN: 978-605-338-139-6, 42 sayfa.

Temin Adresi: Prof. Dr. Hatice KALKAN YILDIRIM

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

Tel: 0-232-3113045, Mail: hatice.kalkan.y@gmail.com

Sofralık Zeytin ve Zeytinyağı Teknolojisi / 2016

ÖÄŸretim Üyesi: Dr.Erkan SUSAMCI, Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž, Doç.Dr.Harun Dıraman

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Sofralık zeytinlerin sınıflandırılması,özellikleri, çeÅŸitleri ve iÅŸleme teknolojilerini ayrı ayrı ele alan kaynak bir kitap. Zeytincilik AraÅŸtırma Enstitüsü, İzmir, pp. 451.

ISBN: 9786059175739

Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme / 2016

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž, Dr.Eren AKÇİÇEK

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Kanserden korunmada etkin olan gıda ürünleri ve bileÅŸenlerinin ayrı ayrı ele alan kaynak bir kitap. SİDAS Yayıncılık, İzmir, pp. 481.

ISBN: 9786055267308

 

 Functional Properties of Traditional Foods/ 2016

ÖÄŸretim Üyesi: Prof.Dr.Kristberg Krisbersson, Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Dünyada üretimi yapılan geleneksel gıdaların ele alındığı kaynak bir kitap. Springer Verlag, New York, pp. 384.

ISBN: 9781489976628

 

Acetic Acid Bacteria: Fundamentals and Food Applications / 2017

ÖÄŸretim Üyesi: Doç. Dr. İlkin YÜCEL ÅžENGÜN (Editör)

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: This book, written by leading international authorities in the field, covers all the basic and applied aspects of acetic acid bacteria. It describes the importance of acetic acid bacteria in the food industry by giving information on the microbiological properties of fermented foods as well as production procedures. Special attention is given to vinegar and cocoa, which are the most familiar and extensively used industrial applications of acetic acid bacteria. This book will be an essential reference for scientists, technologists, engineers, students and all those working in the field of food science and technology.CRC Press

Temin Adresi: https://www.crcpress.com/

Gıda Kimyası Laboratuvar Deneyleri/ 2017

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž, Doç.Dr.Özgül ÖZDESTAN, Dr.Emine NAKİLCİOÄžLU TAÅž, Ar.Gör.Canan KARTAL

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Gıda bileÅŸenlerinin analizlerinin detaylı olarak incelendiÄŸi ders kitabı. Ege Üniversitesi Kütüphanesi, pp. 92.

ISBN: 9786053380856

 

 

Gıda Kalite Sağlama / 2017

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Tomris ALTUÄž ONOÄžUR, Prof. Dr. YeÅŸim ELMACI, Dr. Ögr. Üyesi Kemal DEMİRAÄž

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: II. Baskı, Sidas Meyda Ltd. Åžti., İzmir

Temin Adresi: http://www.gidakitaplari.com/

Enstrumental Gıda Analizleri Laboratuvar Kılavuzu / 2018

ÖÄŸretim Üyesi: Prof. Dr. Semih ÖTLEÅž, Doç.Dr.Özgül ÖZDESTAN, Dr.Emine NAKİLCİOÄžLU TAÅž, Ar.Gör.Canan KARTAL

Açıklama ve Yayınevi bilgisi : Gıda bileÅŸenlerinin enstrümental analiz metodlarının detaylı olarak incelendiÄŸi ders kitabı. Ege Üniversitesi Kütüphanesi, pp. 58.

ISBN: 9786053382485

Nar / Sağlıkta Yıldız / 2018

ÖÄŸretim Üyesi: Dr.Eren AKÇİÇEK, Prof. Dr. Hüsniye KAYALAR, Prof.Dr. Semih ÖTLEÅž

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Narın özellikleri, tarih ve kültürdeki yeri ve bileÅŸenlerinin ayrı ayrı ele alan kaynak bir kitap. Gece Yayınları, Ankara, pp. 392.

ISBN: 9786052883464

 

Technological Approaches for Novel Applications in Dairy Processing/ 2018

ÖÄŸretim Üyesi: Nurcan KOCA (Ed)

Açıklama ve Yayınevi bilgisi: Intech Open

Temin Adresi: https://www.intechopen.com/books/technological-approaches-for-novel-applications-in-dairy-processing

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü

35100 Bornova, İzmir

 


 

 

 

 

 

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ