Çerez Örnek

Ar. Gör. Ayşegül KIRMIZIGÜL PEKER

Telefon:

0232 311 3013

e-posta:

aysegul.kirmizigul.peker@ege.edu.tr

Akademik Özgeçmiş Sayfası

Google Akademik

Çalışma alanları:

  • Gıda mikrobiyolojisi
  • Hijyen, sanitasyon
  • Gıda kalitesi
  • Gıda güvenilirliği
  • Doğal antimikrobiyaller
  • Fermentasyon, Fermente gıdalar
  • Fonksiyonel gıda üretimi
  • Laktik asit bakterileri, Asetik asit bakterileri
  • Probiyotikler, Postbiyotikler
  • Gıda kaynaklı patojenler
  • Enkapsülasyon teknolojisi

 

 

Ar. Gör. Bilge BAŞTÜRK BERK

Telefon:

0232 311 3013

e-posta:

bilge.basturk.berk@ege.edu.tr

Akademik Özgeçmiş Sayfası

Google Akademik

Çalışma alanları:

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ