2016-2017 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME PROGRAMI

28 Haziran Çarşamba

29 Haziran Perşembe

30 Haziran Cuma

3 Temmuz Pazartesi

4 Temmuz Salı

08:30 Ürün Gel. Opt. Beslenme Yakl. (60dk)

 

G3

 

09:45 Gıda Biyokimyası (60dk)

 

G1 - G3

 

11:00 Mikrobiyal

Kalite Kontrol (60dk)

 

G3

 

12:10 İş Sağlığı ve

Güvenliği II (60dk)

 

G1

 

*13: 15 Girişimcilik ve Etik

13:15  Hukukun Temel Kavramları (60 dk) 

 

G3

 

13:15 İnsan Kaynakları Yönetimi (60dk)

 

G4

 

13:15 Technical English (60dk)

 

G1 - G2

 

15: 15 Halkla İlişkiler (60dk)  

 

G3

 

**15: 15 Müh. için Temel Yönetim ve Yöneticilik Bec.

 

15:15 Atatürk İlk. ve İnk. Tar. II (60dk)

 

G1

 

16:30  Yağ Teknolojisi (75dk) 

G1 - G2

08: 30 Peynir Teknolojisi (75dk)

Gıda Kalite Sağlama (70 dk)

 

G3

 

 

 

10:00 Analytical Chemistry (75dk)

 

G1 - G2

 

 

 

11:30 G.M. Temel İşlemler II (120dk)

Gıda Mikrobiyolojisi (75 dk)

 

G1 - G3

 

 

 

13:45 Genel Mikrobiyoloji (75dk)

 

G1 - G2

 

 

 

13:45 Plant Org. and Management (60dk)

 

G3

 

15:00 T.Çizim  A1

15:00 T.Çizim  B1

16:15 T.Çizim  A2

16:15 T.Çizim  B2

 

15: 30 Marketing (60dk)

 

G3

 

***17:00 Girişimcilik ve İş Planı Hazırlama

 

 

08:30 Türk Dili II (60dk)

 

G3

 

08:30 Meyve ve Sebze Teknolojisi (75dk)

 

G1 - G2

 

10:00 Gıda Kont. Temel Kalite İndis. (90dk)

 

G3

 

 

11:45 Akışkanlar Mekaniği (120dk)

Numerical Analysis (120 dk)

Isı ve Kütle Transferi (120 dk)

 

G1 - G3

 

 

 

14:00 Analiz Sonuçlarının Değerlendirilmesi (75 dk)

 

G3

 

 

15:30 Gıda Kimyası II (60dk)

 

G1 - G2

 

 

16:45 Biyoloji (90dk)

 

G1 - G3

 

 

16:45 Food Eng. Design and Econ. (120dk)

 

G4 - G6

 

08:30  Bilg. Prog.  A1

08:30  Bilg. Prog.  B1

09:45  Bilg. Prog.  A2

09:45  Bilg. Prog.  B2

11:00  Bilg. Prog.  A3

11:00  Bilg. Prog.  B3

 

 

09:45 Food Toxicology (75dk)

 

G3

 

11:15  Su Ürünleri İşleme Teknolojisi (60dk)

 

G3

 

12:30 Tıbbi ve Fonk. Gıdalar Kim. (60dk)

 

G3

 

13:45 Fizik II (90dk)

 

G1 - G2

 

 

 

15:30 Thermodynamics (120dk)

 

G1 - G3

08:30 İş Sağlığı ve Güvenliği I (60 dk)

 

G1 - G2

 

 

 

09:45 Statistics (90 dk)

 

G1 - G2

 

 

 

11:30 Gıda Mad. Ambalajlanması (75 dk)

11:30 Gıda Mühendisliğine Giriş  (30 dk)  

 

G2 - G3

 

 

 

13:00 Temel İletişim (60 dk)

 

G3

 

 

13:00 Okuma Yazma Becerileri (60dk)

 

G4

 

 

14:15  Mathematics II (90 dk)

 

G1 - G3

 

 

16:00  Hububat Teknolojisi (80dk)

 

G2 - G3

 

 

17:30 Ferm. Tekn. (90dk)

 

G3

 

*Girişimcilik ve Etik: Tekstil Mühendisliği Bölümü 55.Yıl-Konferans Salonu,**Müh. için Temel Yönetim ve Yöneticilik Becerileri: Tekstil Mühendisliği Bölümü 55.Yıl-Konferans Salonu

***Girişimcilik ve İş Planı Hazırlama: Tekstil Mühendisliği Bölümü 323 Nolu Sınıf