2016-2017 BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI

 

2016-2017 BAHAR DÖNEMİ

FİNAL PROGRAMI  

 

5 Haziran Pazartesi

6 Haziran Salı

7 Haziran Çarşamba

8 Haziran Perşembe

9 Haziran Cuma

 

08:45 Fermantasyon Tekn. (90dk)

Gıda Kalite Sağlama (90 dk)

 

 

G1 - G2

 

 

 

 

10:30 Hububat Teknolojisi (80dk)

 

 

G1 - G5

 

 

 

 

13:00 Gıda Mühendisliğine Giriş  (30 dk)

 

 

G1 - G4

 

 

14: 30 Thermodynamics (120dk)

 

 

G1 - G7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10:30 Mathematics II (90dk)

 

G1 - G6

+

Elektronik Anfi 1

Elektronik Anfi 2

 

 

 

13:15 Okuma Yazma Becerileri (60dk)

 

G1

 

 

 

 

15:00 Plant Org. and Management (60dk)

 

G1

 

 

 

 

 

17:15 Temel İletişim

 (60 dk)

 

G1

 

08:45 Food Toxicology (75dk)

 

G3

 

 

 

 

 

 

10: 30 Genel Mikrobiyoloji (75dk)    

 

 

G1 - G5

 

 

 

 

 

*13:15 Girişimcilik ve Etik

 

13: 15  Hukukun Temel Kavramları (60 dk)

 

G1

 

13: 15  İnsan Kaynakları Yönetimi (60dk)

 

G2

 

15: 15 Halkla İlişkiler (60dk)

 

G1

 

**15: 15 Müh. için Temel Yönetim ve Yöneticilik Bec.

 

15: 15 Atatürk İlk. ve İnk. Tar. II (60dk) 

 

G2 - G5

 

09:00 Yağ Teknolojisi (75dk)

 

 

G1 - G6

 

 

09:00  Bilg. Prog.  A1

09:00  Bilg. Prog.  B1

10:15  Bilg. Prog.  A2

10:15  Bilg. Prog.  B2

11:30  Bilg. Prog.  A3

11:30  Bilg. Prog.  B3

12:45  Bilg. Prog.  A4

12:45  Bilg. Prog.  B4

14:00  Bilg. Prog.  A5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15:00 İş Sağlığı ve Güvenliği II (60dk)

 

 

G1 - G4

 

 

 

***17:00 Girişimcilik ve İş Planı Hazırlama

 

 

09:00 Türk Dili II (45dk)

 

 

G1 - G4

 

 

 

10:30 Analiz Sonuçlarının Değerlendirilmesi (75 dk)

 

 

 

G1 - G3

 

 

 

 

 

 

13:30 Peynir Teknolojisi (75dk)

 

 

G1 - G2

 

 

 

 

15:00 Akışkanlar Mekaniği (120dk)

Numerical Analysis (120 dk)

 

 

G1 - G6

 

 

 

 

 

 

12 Haziran Pazartesi

13 Haziran Salı

14 Haziran Çarşamba

15 Haziran Perşembe

16 Haziran Cuma

 

 

 

 

 

 

 

10: 00 GM Temel İşlemler II (120dk)

Gıda Mikrobiyolojisi (75 dk)

 

 

G1 - G6

 

 

 

 

13: 00 Fizik II (90dk)

 

 

G1 - G5

 

 

 

 

 

15: 00 Ürün Gel. Opt. Beslenme Yakl. (60dk)

 

 

G3

 

 

09:00 İş Sağlığı ve Güvenliği I (60 dk)

 

 

G1 - G5

 

 

09:00  T.Çizim  A1

09:00  T.Çizim  B1

10:15  T.Çizim  A2

10:15  T.Çizim  B2

11:30  T.Çizim  A3

11:30  T.Çizim  B3

 

 

 

 

 

 

13:30 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi (60dk) 

 

G3

 

 

 

 

 

16:00 Gıda Biyokimyası (60dk)

 

 

G1 - G6

+

Elektronik Anfi 1

 

09: 00 Mikrobiyal

Kalite Kontrol (60dk)

 

 

G1 - G2

 

 

 

 

10:30 Analytical Chemistry (75 dk)

 

 

G1 - G5

 

 

 

 

 

13: 00 Food Eng. Design and Econ. (120dk)

 

 

G1 - G5

 

 

 

 

15: 30 Marketing (60dk)

 

 

G3

 

 

09:00 Tıbbi ve Fonk. Gıdalar Kim. (60dk)

 

 

G1 - G3

 

 

 

 

10:30 Statistics (80 dk)

 

 

G1 - G5

 

 

 

 

 

 

13:30 Technical English (60dk) 

 

 

G1 - G5

 

 

 

 

15:00 Gıda Mad. Ambalajlanması (75dk)

 

 

G1 - G4

 

08:30 Gıda Kont. Temel Kalite İndis. (90dk)

Isı ve Kütle Transferi (120 dk)

 

 

G2 - G3

 

 

10:30 Biyoloji (60dk)

 

 

G1 - G7

 

 

 

 

 

 

13:00 Meyve ve Sebze Teknolojisi (75dk)

 

 

G1 - G6

 

 

 

 

15:30 Gıda Kimyası II (60dk) 

 

 

G1 - G4

 

 

*Girişimcilik ve Etik: Tekstil Mühendisliği Bölümü 55.Yıl-Konferans Salonu

**Müh. için Temel Yönetim ve Yöneticilik Becerileri: Tekstil Mühendisliği Bölümü 55.Yıl-Konferans Salonu

***Girişimcilik ve İş Planı Hazırlama: Tekstil Mühendisliği Bölümü 323 Nolu Sınıf